Wie ben ik

Mijn naam is Saskia Hermens en ik ben moeder van Tom en Anouk.

Na 20 jaar ervaring in de reguliere zorg en een heftige burn-out, moest het roer om, maar ja, wat ga je dan doen? Met Sensi was ik al bekend, aangezien ik al verschillende behandelingen had gehad. Er zou iets op mijn pad komen, wat ik meteen zou aanvoelen als ‘goed’. En ja hoor, daar kwam de opleiding tot life coach. Super leuk, want ik was weer met mensen bezig, maar er ontbrak nog iets aan, ik zocht naar een toevoeging en ineens wist ik het. Ik wil ook Sensi therapeut worden en kon gelukkig instromen, want de opleiding was al begonnen. Ik vond echt dat het geluk aan mijn kant stond. Toeval bestaat niet!!! In oktober 2020 heb ik deze opleiding afgerond. Beide opleidingen hebben me een spiegel voorgehouden, waardoor ik nu ook andere mensen deze kans wil geven om weer lekker in balans te komen. gewenste doelen te behalen en je eigen verandering door te voeren. Mijn doelen stel ik zelf ook regelmatig bij, omdat ik echt vooruit wil en  voel dat dat nu ook echt lukt. In oktober 2020 heb ik ook de cursus Masseren en Hoofdpijnmassage afgerond. Dit is ook echt een mooie toevoeging aan Sensi, vind ik. 

Per 1 mei 2021 ben ik ook weer als Herbalife consulente begonnen. Ook dit is weer een mooie aanvulling om in balans te komen.